Trucuri despre haine pe care fiecare persoana ar trebui sa le stie

Trucuri despre haine pe care fiecare persoana ar trebui sa le stie

noiembrie 24, 2018 Off By editor

1. Eliminați petele galbene de transpirație
Exista această îngălbenire urâtă de la subtioare la cămășile albe – nu ești singurul. Nici măcar nu ai observat că transpiri și deja ai pete! Păstrați la îndemână în spălătoria dvs. o sticlă de apă plină cu suc de lămâie și pulverizați toate zonele de haine albe care sunt predispuse la transpirații înainte de a le pune în spălare. Lucrurile astea fac minuni.

2. Eliminarea petelor roșii de la vin de pe rochii – Medelin
Când vă aflați la bar este bine sa cunoasteti acest sfat, deoarece este posibil sa purtati o camasa sau o rochie deschisa la culoare pe care sa o stropiti din greseala cu vin rosu. Ce faceti pe moment pentru a elimina pata si pentru ca sa nu aratati ca un betiv? Pur și simplu se toarnă un pic de vin alb acolo, astfel încât vinul roșu va fi neutralizat.

3. Înmuiati-vă tricourile cu sare
Pe bune! Această tehnică necesită ceva timp și răbdare, dar foarte puțin efort. Pur și simplu lasati un tricou de bumbac într-o soluție de apă sărată (1 litru apa + 1/2 ceasca de sare) timp de aproximativ 3 zile, apoi spălați ca în mod normal, iar apoi spuneți la revedere la rigiditate! Tricoul va deveni foarte moale si placut la atingere.

4. Pantofi dama – Medelin cu vopseaua tocita la varfuri?
Se intampla sa avem cate o pereche de pantofi la care tinem foarte mult, dar care din pacate s-au uzat la varfuri mai repede decat ne asteptam. Solutia este simpla: folosind un spray cu vopsea, puteti colora doar 3-4 cm din varful pantofului cu o vopsea noua. Acoperiti cu scoci zona care doriti sa ramana nevopsita. Recomandam culori intense: auriu sau argintiu. Efectul este remarcabil!

5. Catastrofa de la guma de mestecat
Se intampla sa avem un accident de la guma de mestecat, dar știind că s-ar putea intampla în orice moment este un motiv bun pentru a cunoaste acest sfat despre cum să eliminați cu ușurință guma de pe haine și alte materiale – gheata! Ideea este de a face guma cât mai rece posibil. Acest lucru o întărește și o face mai ușor de dezlipit. Acest truc funcționează și pentru mobilier și păr. Bine de stiut!