Trucuri despre haine pe care fiecare persoana ar trebui sa le stie

Trucuri despre haine pe care fiecare persoana ar trebui sa le stie

noiembrie 24, 2018 0 By editor

Există câteva trucuri despre haine esențiale pe care oricine ar trebui să le cunoască pentru a-și maximiza garderoba și a face față micilor provocări vestimentare de zi cu zi. Unul dintre acestea este utilizarea unui inel de chei pentru a preveni deschiderea fermoarului la pantaloni; pur și simplu atașați inelul de manșeta fermoarului și agățați-l de nasturele pantalonilor înainte de a îl închide. Pentru a îndepărta scamele și părul de pe haine, o rolă de scotch poate fi extrem de eficientă în lipsa unei role speciale pentru scame. De asemenea, pentru a menține cămășile bine împăturite în timpul călătoriilor, încercați să le înfășurați în jurul unui obiect dreptunghiular, cum ar fi o carte, înainte de a le pune în valiză. În plus, pulverizarea unui amestec de apă și oțet alb pe zonele predispuse la transpirație poate preveni apariția petelor galbene. Aceste sfaturi simple, dar ingenioase, pot face diferența în gestionarea eficientă a garderobei și în menținerea hainelor în cea mai bună stare posibilă.

Trucuri simple legate de haine

1. Eliminați petele galbene de transpirație
Exista această îngălbenire urâtă de la subtioare la cămășile albe – nu ești singurul. Nici măcar nu ai observat că transpiri și deja ai pete! Păstrați la îndemână în spălătoria dvs. o sticlă de apă plină cu suc de lămâie și pulverizați toate zonele de haine albe care sunt predispuse la transpirații înainte de a le pune în spălare. Lucrurile astea fac minuni.

2. Eliminarea petelor roșii de la vin de pe rochii
Când vă aflați la bar este bine sa cunoasteti acest sfat, deoarece este posibil sa purtati o camasa sau o rochie deschisa la culoare pe care sa o stropiti din greseala cu vin rosu. Ce faceti pe moment pentru a elimina pata si pentru ca sa nu aratati ca un betiv? Pur și simplu se toarnă un pic de vin alb acolo, astfel încât vinul roșu va fi neutralizat.

3. Înmuiati-vă tricourile cu sare
Pe bune! Această tehnică necesită ceva timp și răbdare, dar foarte puțin efort. Pur și simplu lasati un tricou de bumbac într-o soluție de apă sărată (1 litru apa + 1/2 ceasca de sare) timp de aproximativ 3 zile, apoi spălați ca în mod normal, iar apoi spuneți la revedere la rigiditate! Tricoul va deveni foarte moale si placut la atingere.

4. Pantofi dama cu vopseaua tocita la varfuri?
Se intampla sa avem cate o pereche de pantofi la care tinem foarte mult, dar care din pacate s-au uzat la varfuri mai repede decat ne asteptam. Solutia este simpla: folosind un spray cu vopsea, puteti colora doar 3-4 cm din varful pantofului cu o vopsea noua. Acoperiti cu scoci zona care doriti sa ramana nevopsita. Recomandam culori intense: auriu sau argintiu. Efectul este remarcabil!

5. Catastrofa de la guma de mestecat
Se intampla sa avem un accident de la guma de mestecat, dar știind că s-ar putea intampla în orice moment este un motiv bun pentru a cunoaste acest sfat despre cum să eliminați cu ușurință guma de pe haine și alte materiale – gheata! Ideea este de a face guma cât mai rece posibil. Acest lucru o întărește și o face mai ușor de dezlipit. Acest truc funcționează și pentru mobilier și păr. Bine de stiut!

De reținut

Aceste trucuri simple legate de haine pot face o mare diferență în aspectul și confortul nostru zilnic. Ele ne pot face viața mai ușoară și ne pot ajuta să ne păstrăm hainele într-o formă impecabilă pentru mai mult timp.