Samsung Galaxy S10 a fost cel mai bine vandut smartphone cu Android in prima jumatate a lui 2019

Samsung Galaxy S10 a fost cel mai bine vandut smartphone cu Android in prima jumatate a lui 2019

iulie 16, 2019 0 By Victor

Primele sase luni din 2019 sunt lasate in urma si este deja posibil sa rezumam prima jumatate a anului. Ce smartphone pe baza de Android s-a vandut cel mai bine in diferite tari ale lumii?

Liderul evaluarii compilate de Strategy Analytics este Samsung Galaxy S10. Astfel de vanzari ridicate ale modelului producatorului sud-coreean, potrivit expertilor, se datoreaza scaderii vanzarilor Huawei. In ciuda costurilor ridicate, Samsung Galaxy S10 a devenit cel mai bine vandut smartphone Android in prima jumatate a anului 2019.

Samsung a profitat de problemele rivalului Huawei

Conform ultimului raport al pietei, in prima jumatate a anului, S10 a depasit vanzarile altor telefoane populare, cum ar fi Huawei Mate 20 Pro sau OPPO R17. Unul dintre motivele pentru care acest smartphone a provocat o asemenea agitatie se datoreaza faptului ca producatorul a lucrat pentru a imbunatati designul, cele doua camere si luminozitatea ecranului.

Asa cum am mentionat deja, un alt argument este legat de caderea concurentului direct, Huawei. Multi utilizatori au incetat sa cumpere telefoanele mobile ale acestei marci din cauza sanctiunilor impuse companiei chineze Huawei de catre Statele Unite ale Americii. Si, de vreme ce aceasta problema a fost deja rezolvata, vanzarile Samsung pot sa scada drastic in a doua jumatate a anului 2019.

Pretul flagship-ului de la Samsung Galaxy S10 va putea scadea consistent

Expertii sugereaza, de asemenea, ca Samsung nu va renunta la aceasta pozitie si va dori sa detina fotoliul de lider in clasamentul celor mai bine vandute smartphone-uri. In acest sens, costul Samsung Galaxy S10 va putea scadea brusc in viitorul apropiat. Deci, daca visezi sa devii proprietarul fericit al acestui smartphone, care costa aproximativ 700 de dolari, poti suferi inca putin – cu siguranta ca, in curand, acest smartphone, care a fost cel mai bine vandut in primul semestru din 2019, va deveni mai accesibil.

Si care este stirea de la Apple? Recent, a devenit cunoscut faptul ca gigantul american a pierdut titlul celui mai scump brand.

Sursa articolului: Android Central