In ce constau serviciile unei echipe de alpinisti utilitari

In ce constau serviciile unei echipe de alpinisti utilitari

iulie 28, 2021 1 By editor

Alpinismul industrial deseori numit si procesul de efectuare a muncii la inaltime necesita in primul rand abilitati si tehnologii speciale. Doar profesionistii in alpinism utilitar pot fi incredintati cu servicii ca: curatarea acoperisului de zapada sau spalarea ferestrelor, fatadelor si geamurilor unei cladiri, montare pereti si fatade, aplicare de protectii si decoruri, etc.

Compania AlpinMax are mai multi specialisti care pot indeplini orice tip de activitate industriala la inaltime. Acestia detin echipamente speciale pentru furnizarea de materiale si efectuarea lucrarilor la cheie.

Echipa de alpinisti utilitari este pregatita sa coopereze permanent cu persoane juridice care au nevoie de servicii de:

  • montaj
  • intretinere
  • constructii
  • publicitate
  • curatare, etc.

Contactand agentia AlpinMax, vei beneficia nu doar de specialisti calificati IRATA, cu aviz psihologic pentru alpinist utilitar, control medical periodic, conform legilor in vigoare, dar si de servicii oferite de echipamentele de lucru Petzl (liderul in domeniu) verificate la fiecare 6 luni.

Alegerea metodei este determinata de inaltimea cladirii, de sarcinile cu care se confrunta clientul si de buget. Cea mai scumpa optiune este sa ridici schele, cea mai bugetara optiune este sa comanzi alpinisti.

Ce servicii mai ofera agentia de alpinisti utilitari

Alpinismul industrial este o tehnica destul de obisnuita pentru efectuarea diferitelor lucrari la inaltime, care este utilizata in cazurile in care instalarea schelelor si a echipamentelor complexe este imposibila sau dezavantajoasa din punct de vedere material. Alpinismul industrial este popular nu numai pentru lucrarile de constructie si instalare, locuinte si servicii comunale si activitati de reparatii, ci si in activitatea de publicitate pentru instalarea de publicitate in aer liber si bannere mari. In plus, alpinistii industriali efectueaza lucrari la proiectarea amplasamentelor mari, arene sportive si sali de concerte, instalarea si demontarea ulterioara a structurilor decorative, a echipamentelor de lumina si sunet, a steagurilor si a altor elemente de design.

Tototdata, serviciile de alpinism industrial pot include decorarea diferitelor spatii, centre comerciale, pomi de Craciun, instalarea sistemelor de supraveghere video si alte lucrari la mare altitudine.

In munca lor, alpinistii industriali folosesc materiale si echipamente moderne, ceea ce le permite sa desfasoare lucrarile efectuate in mod fiabil, sigur si eficient.

Daca ai nevoie de astfel de lucrari, nu ezita sa apelezi la o agentie de alpinism utilitar si sa beneficiezi de rapiditatea si calitatea serviciilor acestora.