Everland Park gazduieste Festivalul Lalelelor

Everland Park gazduieste Festivalul Lalelelor

ianuarie 22, 2020 0 By Victor

Celebrul resort Everland Park este situat in orasul Yongin din provincia Gyeonggi-do, fiind una dintre cele mai vizitate atractii turistice din Coreea de Sud. Inaugurat in 1976, Everland Park este impartit in cinci zone tematice: Global Fair, Zoo-Topia, European Adventure, Magic Land, American Adventure. Aceste zone sunt potrivite atat pentru fanii sporturilor extreme sau pentru iubitorii de povesti despre Vestul Salbatic, cat si pentru cei ce doresc sa viziteze magazinele sale speciale. Parcul are un adevarat cartier comercial cu numele tentant de „Global Fair” si etaleaza o selectie uriasa de magazine de suveniruri si restaurante ce pot incanta orice turist.

Everland Park  are 5 roller-coastere

O alta trasatura distinctiva a parcului Everland este prezenta pe teritoriul sau, mai precis in zona Zootopia, a unei gradini zoologice. Printre locuitorii acesteia se numara o multime de animale, de la pinguini si ursi polari, pana la lei de mare si tigri. Parcul are cinci roller-coastere de diferite grade de dificultate a traseului, dintre ele distingandu-se „T Express”. Prin complexitatea si lungimea pistei sale din lemn, acest roller-coaster se situeaza pe locul 6 in lume, lungimea traseului fiind de peste 1,7 km.

Vizitatorii ce prefera activitatile nautice se vor bucura, de asemenea, de o surpriza placuta – un parc acvatic bine echipat, cu piscine de lux si tobogane colorate. De cateva ori pe an, in parcul de distractii se organizeaza fantastice festivaluri de flori, dintre care cel mai important este Festivalul Lalelelor din perioada martie-aprilie. Atunci, Everland Park este transformat dincolo de recunoastere, peste tot puteti admira peisaje grandioase cu flori proaspete si aranjamente de flori realizate de cei mai buni designeri horticoli ai planetei. Everland Park este unul dintre cele mai vizitate parcuri de distractii din lume, din 2013 cel putin 7 milioane de turisti vizitandu-l anual.

Atractiile din apropierea resortului Everland Park

De asemenea, merita sa explorati templul grandios al Altarului Saenamteo, aflat la numai 35 de kilometri departare. In plus, parcul acvatic Bay Bay, de langa Everland Park, va permite sa va relaxati dupa un tur aglomerat al orasului Yongin. Astfel, puteti vizita si acvariul Seoul COEX, care se afla la 20 de minute cu masina. In plus, daca apreciati antichitatile, puteti vizita Cetatea Suwoneub, aflata si ea la doar cativa kilometri distanta.