Dreamaiden – Blue Light

Dreamaiden – Blue Light

mai 27, 2018 Off By editor

Compozitorul premiat Susan Baird a creat muzică într-un anume fel întreaga ei viață. S-a născut într-o familie de artiști și muzicieni, explorând astfel ambele forme de artă intr-un mod aproape destinic.

În colegiu, a studiat flautul și pianul și a obținut diplome în compunerea muzicii electronice și programarea pe calculator în timp ce a cantat în Top 40 de trupe. După ani de zile în lumea corporațiilor, unde își desfășura propria afacere grafică și compunea muzică pentru conferințe, filme corporative și jingle pentru publicitate, ea își trăiește în final visul – compunerea muzicii pentru ea însăși.

Sub numele de muzică „Dreamaiden”, a lansat pe data de 22 aprilie 2007 CD-ul său de debut intitulat „Blue Light”. Sunetul caracteristic Dreamaiden a evoluat de-a lungul anilor dintr-o alchimie de influențe și experiențe de viață aparent fără legătură. Pentru orice artist, înțelegerea pe deplin a acestor influențe și experiențe necesită timp și poate fi cel mai bine apreciată în prezentarea vieții cuiva până în prezent. Odată absorbit în psihic și suflet, forța convingătoare a naturii artistului este aceea de a o împărtăși lumii prin forma artistică aleasă.

Deci, care este alchimia care conduce sunetul Dreamaiden? Opera Dreamaiden depășește granițele, dar a fost influențată de un interes pe viață în următoarele domenii: Religiile și metafizica mondială; Energia și frecvențele; Efectul muzicii asupra creierului și conștientizării; Dezvoltarea de sine și psihologia spirituală; Știință; Dragoste de muzică electronică; Dragoste de artă. Aceste influențe oferă un fundal bogat pentru ceea ce este acum un proces creativ intuitiv și dragostea pură, bucuria și pasiunea de a crea muzică electronică frumoasă.