Singur in oras? De ce nu!

Singur in oras? De ce nu!

ianuarie 6, 2019 0 By editor

Probabil ca o iesire in oraș de unul singur poate fi un demers ciudat pentru unele persoane

Teama ca nu aveti prietenii aproape sau ca lipsa de companie ii face pe altii sa creadă ca suntem ciudați, ne pune piedica atunci cand e vorba de iesit in oras singuri. Totusi e pacat sa petreci o zi libera sau un weekend acasa, din lipsa de companie. Daca partenerul lucreaza, daca sunteti singur sau singura sau pur si simplu prietenii au alte planuri, atunci este momentul sa planificati o iesire singuri, chiar daca pare greu.

Persoanele care se aranjeaza cu grija atunci cand ies în oraș, capăta incredere in ele. Atunci cand vorbim despre ieșitul singur, increderea in sine nu trebuie sa lipsească. Un pic de tupeu nu strica, nu trebuie sa refuzi comunicarea, atunci cand un tip sau o tipa (după caz) te abordeaza.

Atunci cand iesi seara singur /singura te poti bucura de o activitate care iti place tie in mod special. Poate vrei sa mananci la un restaurant indian, dar cei din jurul tau nu iubesc mancarea picanta. Sau adori jazzul dar nu ai cu cine sa il asculti. Profita ca esti singur si mergi la un concert live de jazz. Acolo atmosfera existenta te va ajuta să te simți confortabil și chiar sa comunici mai bine cu cei din jurul tau.

Comunica, zambeste si incearca sa te distrezi

Fii pregatit sa fii deschis, sa schimbi pareri si impresii cu cei din jur. Nu e neaparat nevoie sa te cuplezi daca nu vrei. Un pic de conversatie amabila insa nu strica.

Dezinvoltura și aerul optimist sunt ingrediente necesare pe care trebuie sa le aiba o seara singur in oras. E bine insa sa pastrezi nealterata atitudinea de prudenta. Ai grija la cantitatea de alcool pe care o consumi, nu pleca intr-un loc necunoscut alaturi de oameni pe care de abia i-ai cunoscut. O seara reusita se incheie in deplina siguranta, la tine acasa.