Compatibilitatea semnului Leu cu celelalte zodii

Compatibilitatea semnului Leu cu celelalte zodii

septembrie 9, 2019 Off By Victor

Condus de Soare si elementele de foc, Leul este sursa de viata pentru partenerul sau. Multi isi doresc sa-i absoarba razele, sa se incarce cu optimism, noblete si generozitate. In orice relatie, Leul cauta sa domine. La fel cum planetele se invart in jurul soarelui, acesta vrea sa fie in centrul atentiei. Flatarea, complimentele si admiratia sunt principalele sale surse de placere. Leul este unul dintre cele mai calde si mai iubitoare semne ale zodiacului. El selecteaza persoane active si pozitive care sunt capabile sa evalueze si sa-i sublinieze meritele.

Caracteristicile semnului Leu

Leul indragostit este romantic si senzual. Atitudinea lui fata de cel ales va fi cavalerista si putin de moda veche. Nu este unul dintre cei care uita de aniversare, ziua de nastere sau alte evenimente semnificative pentru cuplu. Leul se indragosteste adesea, in timp ce vede fiecare partener nou intr-o lumina de curcubeu. Dar, in curand, castelele de nisip se prabusesc, iar el incepe sa realizeze ca imaginea pe care a inventat-o ​​este departe de a fi perfecta. Reprezentantii acestui semn tind sa simta ca sunt in mod ideal compatibili cu fiecare persoana care le place. Optimismul nerezonabil se transforma adesea intr-o inima franta. Daca Leul este invins pe un front de dragoste, este inclinat sa caute vinovatul in oricine, dar nu in sine. Iar demersul de a-si cere scuze pentru greselile sale, sa nu mai vorbim de a le corecta, el il considera sub demnitatea sa. Aventura amoroasa a unui Leu este foarte dificila, dar acest lucru nu il impiedica sa caute confortul in bratele unui alt partener.

Semnele cu care Leul este compatibil

Leul atinge o compatibilitate maxima cu reprezentantii elementului aer, respectiv Gemeni, Balanta sau Varsator. Focul nu poate exista fara aer, care dintr-o mica scanteie poate arunca flacara catre cer. Un semn de aer poate controla cu usurinta activitatea focului fara a-si stinge impulsurile spirituale. Partenerii acestor zodii au multe puncte comune cu Leul. Ei sunt adeptii progresului si noilor tendinte, dusmani ai rutinei si ai gandirii dogmatice. Leul si Gemenii sunt creati pentru a transforma viata de zi cu zi monotona intr-o sarbatoare a vietii. Natura fascinanta si ambitioasa, Leul este in permanenta la curent cu ultimele tendinte sociale, evenimente culturale sau tendinte vestimentare. In alianta Leu-Balanta, partenerii isi compenseaza cu succes slabiciunile. Balanta are probleme constante cu auto-selectia. Un Leu care poate lua cu usurinta decizii il poate salva de indoieli eterne. Relatiile dintr-o pereche de Leu-Varsator sunt construite pe atractia contrariilor. Aceste semne sunt localizate diametral in zodiac, de aceea sunt considerate antagonice. Dupa ce s-au intalnit, inteleg ce le lipsea in viata. Fara inspiratia Varsatorului, Leul se simtea ca un carbune aproape stins. Varsatorul a incercat zadarnic sa-si dea seama de ideile sale inalte, pana cand Leul cu ganduri similare l-a inspirat cu carisma sa.