Beneficiile utilizarii periei rotative cu ionizare la ingrijirea parului

Beneficiile utilizarii periei rotative cu ionizare la ingrijirea parului

martie 19, 2021 0 By editor

Frumusetea parului nu depinde numai de ingrijirea adecvata sau de protectia sa impotriva influentelor negative datorate mediului inconjurator. Un rol important in sanatatea parului il joaca o perie de par selectata corespunzator, asa cum este peria rotativa cu ionizare, dispozitiv ce nu va deteriora firele de par si nu va provoca aparitia varfurilor despicate.

O perie rotativa cu ionizare protejeaza parul

Periile rotative cu functia de ionizare au aparut relativ recent si au castigat imediat atentia profesionistilor hairstilisti. Feedback-ul pozitiv primit din partea specialistilor a devenit rapid cunoscut unei game largi de consumatori, dupa care oamenii au inceput sa cumpere tot mai des astfel de dispozitive.

In acest moment, cererea pentru periile rotative cu ionizare ramane este foarte mare, ceea ce indica beneficiile evidente ale acestora in ceea ce priveste intretinerea si chiar intarirea parului. O perie rotativa cu ionizare este un aparat electric de uz casnic, conceput pentru a usca parul si a crea diverse coafuri. Spre deosebire de un uscator de par conventional ce usuca dramatic firul de par, aceste perii rotative usuca firele in mod benefic si fara a deteriora structura acestora.

Deci, atunci cand se usuca parul cu un dispozitiv traditional, evaporarea intensiva a umezelii are loc mai intai de la suprafata, apoi si in interiorul firului de par. Drept urmare, aceste fire de par, care de fapt sunt 10% apa, devin mai subtiri si mai uscate. In consecinta, ele incep sa fie ciobite sever si isi pierd stralucirea naturala.

Mai mult, din cauza expunerii intense la aerul fierbinte, scalpul se usuca foarte mult, ceea ce duce la secretia activa a grasimii subcutanate, conceputa pentru a-l proteja de deshidratare. Solutia la aceste probleme a fost facilitata de crearea periei rotative cu functie de ionizare a fluxului de aer, care nu permite buclelor sa se usuce si are un puternic efect de vindecare. Fluxul de aer ionizat nu preia toata umezeala din par, pastrandu-i stralucirea si sanatatea.

Peria rotativa cu ionizare ‘imblanzeste’ parul rebel

Un alt argument important in favoarea utilizarii periei rotative cu ionizare este problema electricitatii statice din par. Electricitatea statica apare datorita purtarii imbracamintei din materiale sintetice si pieptanatului cu perii si piepteni din plastic sau metal.

Ca urmare a unor astfel de masuri, parul primeste o doza mare de particule electrice incarcate pozitiv, ce fac ca parul sa refuze a sta in directia dorita. De asemenea, parul electrizat atrage particulele de praf, facand coafura sa dea impresia de neingrijita. Ca urmare, pentru a face fata unui par rebel, o persoana trebuie sa foloseasca fixativ, ceea ce nu este intotdeauna convenabil.

In schimb, jetul de aer ionizat al periei rotative neutralizeaza particulele incarcate pozitiv, actionand ca un agent antistatic. Prin urmare, firele de par nu acumuleaza o sarcina electrica, ramanand stralucitoare si ascultatoare. Rezultate bune se obtin prin utilizarea periei rotative chiar si in cazul lipsei de volum.

Aerul fierbinte imbogatit cu ioni patrunde in parul umed si divizeaza picaturile de apa in numeroase microparticule. Unele dintre ele se evapora, iar altele sunt absorbite de firele de par, hidratandu-le cu cantitatea necesara de umiditate. Cu alte cuvinte, datorita ionizarii fluxului de aer dat de peria rotativa, parul este hidratat in interior si uscat din exterior in acelasi timp, proces imposibil de obtinut cu un uscator de par obisnuit.

Pentru a achizitiona o perie rotativa vizitati magazinul online Edino care este plin de produse atractive.